Hääkeikka-infoa

Infoa hääkeikasta

(päivitetty 6/2020)

Asiakas päättää settien määrän ja tyylisuunnan

Soitamme perinteisesti häissä 45min settejä, yleensä 3x45min. Ensimmäinen setti on yleensä aluksi perinteisempää tanssimusiikkia (häävalssi, valssit, foxit yms.) edeten loppua kohti vauhdikkaammaksi (rock/⁠pop). Sitten kaksi viimeistä settiä on pelkkää pop/⁠rock/⁠biletystä. On toki myös häitä, joissa soitetaan vain 2x45min, sisällön vaihdellessa (osa ei halua ollenkaan valsseja yms. ”humppaa”). Settien määrä ja tyylisuunta on täysin asiakkaan päätettävissä.

Asiakkaan toivebiisit

Asiakas saa kaksi toivebiisiä soittolistamme ulkopuolelta (eli ihan mitä vaan) ja voitte toki ilmoittaa, jos nykyisessä listassa on jotain, mitä haluaisitte kuulla. Näin varmistamme, että olemme toiveidenne mukainen hääbändi. Soitamme mielellämme myös häätanssin / häävalssin, ellette välttämättä halua soittaa sitä nauhalta. 

Äänentoisto, kuulutukset, taukomusiikki

Hintamme sisältää sovitut setit x 45min musiikkia, äänentoistolaitteiston (käytössänne myös kuulutuksia & taukomusiikkia varten), valot sekä matkakulut (esiintymisalueemme on pääosin Oulu sekä Pohjois-Suomi, mutta keikkailemme toki myös muualle).

Juhlien huipennus

Energinen esiintymisemme saa varmasti juhlaväen tanssimaan. Osaamme huomioida biisivalinnoissamme niin nuoret kuin vanhatkin. Lisäksi emme tönötä paikallamme soittamassa nuoteista, vaan esiinnymme nimemme mukaisesti ”bileet rokaten”. Olemme esiintyneet häissä vuodesta 2014 alkaen ja luultavasti joku tuttusi on meidät vuosien varrella jossain nähnyt. Kysäise siis tutuiltasi kommentit ja tiedämme, ettet tule pettymään!

Kuuntele näytebiisit ja ota rohkeasti yhteyttä!